Suroviny: 600 g vepřového masa z plece nebo ramínka, 50 g tuku, 6-8 ks rajčat, 2 ks cibule, 1 ks stroužek česneku, 1,5 lžičky koření...
Celý článekVepřová panenka v listovo-špenátovém kabátku
Suroviny: 800 g vepřové panenky, sůl, pepř mletý, 2 lžíce oleje, 3 lžíce másla, 600 g špenátu (nejlépe čerstvý, listový), 400 g listového těsta, lžíce hladké mouky, 200 ml smetany na vaření, 2 lžíce nasekané petržele, trochu hladké mouky na...
Celý článekRošťáci
Suroviny: 0,5 kg vepřové kotlety nebo vepřové plece Marináda: 1 lžíce maggi, 1 lžíce worcesterové omáčky, 1 lžíce plnotučné hořčice, 1 lžíce Solamylu, 1/2 lžičky pepře, 3 ks stroužků česneku, 2 ks vajec, sůl dle...
Celý článekGrilované kotlety v bylinkách
Suroviny: 4 ks vepřové kotlety i s kostí, 1 ks větší stroužek česneku, 2 lžičky čerstvě nasekaného tymiánu, 2 lžičky čerstvě nasekaného oregána (dobromyslu), bílý mletý pepř, olej, hrubozrnná...
Celý článekMedová krkovička
Suroviny: 4 ks velké plátky krkovice, hrubozrnná sůl
Celý článekDvojitý hamburger
Suroviny: 200 g mletého hovězího masa, 40 g nakrájené cibule, 3 ks plátky kulaté, sezamem posypané žemle, několik koleček sterilované okurky, plátek tvrdého sýra, kolečko rajčete, listy...
Celý článekZnojemská roštěná
Suroviny: 600 g hovězího zadního nebo roštěnce, 130 g cibule, 75 g tuku, 65 g sterilované okurky bez nálevu, 50 g hladké mouky, 15 g soli, 0,5 g mletého černého pepře, 0,6 l...
Celý článekMedailonky z vepřové panenky
Suroviny: 600 g vepřové panenky, 80 g oleje, 40 g hořčičného másla (připraveného ze 30 g másla a 10 g hořčice), 20 g hladké mouky, 200 ml husté smetany, 50 ml bílého vína, 2 lžíce worcesterské omáčky, šťáva z 1 ks...
Celý článekBiftek s brusinkami
Suroviny: 600 g pravé svíčkové, 40 g másla, 4 lžíce okapaných kompotových brusinek, mletý...
Celý článekPečená vepřová plec
Suroviny: 1 kg vepřové plece, kmín, sůl, hladká mouka, vlažná voda
Celý článek