Na vaření se hodí zvláště k výrobě huspeniny a jako přísada do tlačenkové náplně. Vařená se podává také jako ovar nebo se používá jako přísada do jaternicového prejtu, jaternic, jelit. Rypáček – delikatesa.…
Celý článekFarmářské libové párky
Zachována tradiční písecká receptura, jemně vypracované dílo mistrů uzenářů. V nákroji světle růžové barvy, šťavnatá masová chuť. Ideální jak ve studené, tak i v teplé kuchyni.…
Celý článekDebrecínské párky extra
Hrubozrněné dílo mistrů uzenářů s paprikovou chutí, vynikající po ohřátí.…
Celý článekDebrecínské párky
Hrubozrněné dílo mistrů uzenářů s paprikovou chutí, vynikající po ohřátí.…
Celý článekBůček
Je tučnější část vepřového masa. Je vhodný na pečení (závitky, guláše, rolády). Mletý bůček se dobře hodí do karbanátků a sekaných. Můžeme jej plnit různými nádivkami. Je výborný také uzený anebo na grilování.…
Celý článek