fbpx

Kýta vepřová

Kýta vepřová

Tato část masa se používá hlavně k přípravě řízků a minutek. Můžeme ji použít na čínu, špízy, závitky, plátky na omáčky nebo na ražniči. Výtečná je grilovaná nebo uzená.…

Celý článek

Koleno vepřové

Koleno vepřové

Vepřové kolínko můžeme vařit, péct v troubě, můžeme si ho udělat na pikantní způsob a také grilovat. Vynikající na černém pivu, dušené s rýží, se špenátem, pečené s marinádou. Je vhodné do zabijačkových specialit, lahodný je i uzený. Vařený lze...

Celý článek

Hoštické párky

Hoštické párky

Poctivý výběr hovězího a vepřového masa, pečlivé vypracování. Při skusu jsou plné šťávy a masové chuti s jemným kořením. Pochutná si na nich celá rodina.…

Celý článek