Vybrané partie vepřové kýty s černým povrchovým zbarvením, na řezu růžové barvy. Vyniká svou libovostí a šťavnatostí. Pěkně se vyjímá na slavnostních rautech a pochutnáte si na něm i jen tak s chlebem.…
Celý článekLovecký salám
Zachovává si klasickou vláčnou a pružnou konzistenci s vysokým podílem libového masa, tradiční masová mozaika se špíčkem. Také opravdová chuť po mase s nenásilným kořením.…
Celý článekUzený špek
Libové párky
Lehce zauzené párky šťavnaté chuti. Vhodné k ohřívání i ke konzumaci za studena.…
Celý článekKlobása s paprikou
Klobása s jemnou paprikou. Vhodná jak do teplé, tak i studené kuchyně, výborná na grilování.…
Celý článekKladenská pečeně
Zauzená vepřová pečeně vhodná na obložené mísy a chlebíčky.…
Celý článekHubertská štola
Vynikající novinka dle písecké tradiční receptury, obalená v pepři, pěkně vyniká na slavnostních rautech.…
Celý článekHoštická klobása
Originální písecká receptura, vynikající klobása paprikové chuti s hrubší mozaikou špíčku.…
Celý článekHerkules
Je vyráběn z nejvybranějších partií vepřového a hovězího masa. Jemné, avšak zřetelné zrnění dodává ještě výraznější chuť. Větší průměr plátků je ideálním doplňkem rautových stolů, nebo jen tak s chlebem. Zachována písecká tradice.…
Celý článekGothajský salám
Vynikající klasika podávaná s octem a cibulí.…
Celý článek