Vhodné jako svačinka, použití do rolád a závitků.…
Celý článekPárky spišské
Jemně zauzené párky s lahodnou paprikovou chutí.…
Celý článekOháňka kravská
Vynikají pro přípravu polévek nebo hovězího ragú, nejlépe vařením.…
Celý článekOcásek vepřový
Vynikající je hlavně pečený nebo také vařený. Vařený uzený ocásek podáváme s křenem.…
Celý článekNožička vepřová
Jsou vhodné k přípravě rosolu, sulcu, huspenin, k přípravě ovarové polévky.…
Celý článekNízký roštěnec
Používáme na dušení, rožnění a grilování.…
Celý článekLíčko
Vynikající pro přípravu gulášů a omáček.…
Celý článekLibové párky
Lehce zauzené párky šťavnaté chuti. Vhodné k ohřívání i ke konzumaci za studena.…
Celý článekLalok
Vaříme a podáváme jako ovar.…
Celý článekKýta hovězí
Skvěle se hodí na pečení vcelku, na dušení (plátky, závitky), vyrobíme z ní rolády a použijeme k přípravě různých omáček.…
Celý článek