K snídani nebo večeři, svačině. Jemně zauzené a šťavnaté.…
Celý článekFarmářské minipárečky
Vyrobeny z kvalitních surovin vepřového masa 85%. Jemně kořeněné, dozlatova zauzené. Po ohřátí příjemně křupnou, kdy ještě více vyniknejejich masová chuť a vůně.…
Celý článekŽebro
Z žeber uděláme vynikající hovězí vývar, uvařené je velmi chutné s křenem a tatarskou omáčkou.…
Celý článekZabijačková polévka
Tradiční zabijačková tzv. prdelačka je velmi oblíbená pochoutka v praktickém balení. Polévku postačí jen ohřát a můžete servírovat.…
Celý článekVysoký roštěnec
Ideální na přípravu různých druhů steaků, na pečení a dušení.…
Celý článekVídeňské párky Extra
Stačí jen ohřát a zakousnout se.…
Celý článekVídeňské párky
Vynikající párky vhodné ke každodenní konzumaci.…
Celý článekVepřový mozek
Vepřový mozeček upravujeme dušením, vařením a smažením. Vynikající je míchaný s vejci a cibulí.…
Celý článekVepřový jazyk
Uvaříme, oloupeme, obalíme a smažíme. Velmi chutný je uzený. Vepřový jazyk můžeme připravit na smetaně, pikantně, na česneku nebo se sýrem. Oblíbený je také tchýnin jazyk. Je vhodný do zabijačkových specialit (tlačenky).…
Celý článekVepřové srdce
Vaříme, smažíme, dusíme na cibuli. Můžeme z něj dělat perkelt i paprikáš. Dá se připravit na slanině, nadivoko, na kmínu a výborné je také guláš.…
Celý článek