NOVINKA! Při výrobě klademe důraz na výběru kvalitní suroviny. Klobása s příjemnou pikantní chutí po papričkách jalapeňos a výraznou masovou mozaikou s obsahem vepřového masa 94 % v přírodním střívku. Skvěle chutná nejen a grilu.…
Celý článekKlobása s jarní cibulkou
NOVINKA! Hrubozrnná klobása v přírodním vepřovém střívku. Vyrobená z kvalitního vepřového masa s obsahem 88 %. Klobása je charakteristická svojí příjemně uzenou vůní a chutí po jarní cibulce. Vynikající na grilování.…
Celý článekVesnická klobása
NOVINKA! Hrubozrnná klobása vyrobená z vybraných surovin s vysokým obsahem vepřového masa 90 % v přírodním vepřovém střívku. Povrch s kulérovým pokryvem. Její chuť je lahodná a jemně kořeněná. Výtečná nejen na grilování.…
Celý článekFarmářská klobása
MÚÚÚ novinka s nádhernou masovou mozaikou na řezu, vyrobená z 91 % masa, ochucená bylinkami a je bez lepku. Vhodná jak za studena na prkénku, tak i ideální na grilování s přáteli. Potěšte své chuťové pohárky a už nebudete chtít …
Celý článekŽebro
Z žeber uděláme vynikající hovězí vývar, uvařené je velmi chutné s křenem a tatarskou omáčkou.…
Celý článekVysoký roštěnec
Ideální na přípravu různých druhů steaků, na pečení a dušení.…
Celý článekVepřové ledviny
Upravujeme dušením. Můžeme si je udělat na smetaně, se žampióny, hlívou ústřičnou, na celeru nebo jiné zelenině. Dají se také grilovat. Je vhodný do zabijačkových specialit.…
Celý článekVepřová játra
Dusíme na cibuli a smažíme. Poslouží nám také jako zavářka v podobě knedlíčků do polévek. Vepřová játra můžeme připravit na grilu, na kari se žampióny, na víně, v medové marinádě, se žampióny nebo na cibulce. Jsou vhodná do zabijačkových...
Celý článekŠunková klobása
Lahodná chuť šunky s jemným kořením.…
Celý článekSvíčková
Velmi kvalitní maso, používá se například na tatarák, bifteky, medailonky, steaky a carpaccio.…
Celý článek