fbpx

Dej to na gril – novinky!

Dej to na gril – novinky!

Horkou novinkou letošního grilování jsou exklusivní MÚÚÚ novinky, které nesmí chybět u Vašeho rozpáleného ohně.

Klobása s jarní cibulkou 

Hrubozrnná klobása v přírodním vepřovém střívku. Vyrobená z kvalitního vepřového masa s obsahem 88 %. Klobása je charakteristická svojí příjemně uzenou vůní a chutí po jarní cibulce. Vynikající na grilování.

 

 

 

Vesnická klobása

Hrubozrnná klobása vyrobená z vybraných surovin s vysokým obsahem vepřového masa 90 % v přírodním vepřovém střívku. Povrch s kulérovým pokryvem. Její chuť je lahodná a jemně kořeněná. Výtečná nejen na grilování.

Klobása jalapeňo

Při výrobě klademe důraz na výběru kvalitní suroviny. Klobása s příjemnou pikantní chutí po papričkách jalapeňos a výraznou masovou mozaikou s obsahem vepřového masa 94 % v přírodním střívku. Skvěle chutná nejen na grilu.

 

 

 

 

 

 

Sdílejte nás: