Pečená vinná klobása

Pečená vinná klobása

Suroviny: na 4 porce - příprava: 90 minut 800 g jehněčí kýty, 70 g sádla, 1 velká cibule, sůl, mletá skořice a šafrán, kůra z 1 citronu, 1 lžíce hladké mouky, 200 g sušených švestek, citronová šťáva

Celý článek

Ragú s houbami

Ragú s houbami

Suroviny: 600 g hovězí krk nebo kližka, 100 g hub, 150 ml smetany, 1 lžíce rajského protlaku, 3 lžíce oleje, 1 ks červené papriky, 1 ks cibule, jarní cibulka, mletý pepř, tymián, kmín, voda, sůl

Celý článek

Rošťáci

Rošťáci

Suroviny: 0,5 kg vepřové kotlety nebo vepřové plece Marináda: 1 lžíce maggi, 1 lžíce worcesterové omáčky, 1 lžíce plnotučné hořčice, 1 lžíce Solamylu, 1/2 lžičky pepře, 3 ks stroužků česneku, 2 ks vajec, sůl dle...

Celý článek